Remote Service Manager

Interventii de la distanta

QIROX® RSM

Acces de la distanta la robotii QIROX
Se poate utiliza diagnosticarea si intretinerea la distanta ca un instrument eficient pentru a evita pierderea de timp si costuri de service inutile. Specialistii CLOOS va pot asista in rezolvarea sarcinilor de service si intretinere, fara pierdere de timp si cu functii eficiente – indiferent unde se afla sistemul dumneavoastra.

CLOOS RSM Este folosit de pe un PC care este legat la controlerele robotului CLOOS Romat. Programul contine toate functiile importante de intretinere si diagnosticare. Personalul de service CLOOS poate efectua lucrari de diagnoza si intretinere la cerere si in orice moment printr-o conexiune la internet, folosind functiile standard de la distanta.

Indiferent daca este vorba de o actualizare software pentru controlerul robotului, de diagnosticare a starii robotului si a ciclurilor de intretinere sau masuri de service la distanta, prin intermediul RSM se pot furniza folosind o conexiune protejata la internet asistenta rapida, lucrari de service eficiente, ieftine si actualizari de software.