Concept

Cloos este unul din pionierii tehnicii moderne de sudare, si la ora actuala unul din liderii mondiali la sisteme de sudare robotizate.

 

Concept

Firma Carl Cloos Schweißtechnik GmbH din Haiger Germania este unul din pionierii tehnicii moderne de sudare. Astazi se numara printre liderii mondiali in domeniul sudarii. Unind competente in domeniile sudarii cu arcul electric, sistemelor robotizate, CLOOS ofera solutii tehnico-economice competitive.


Cei cca. 700 de angajati dezvolta si produc gama de produse CLOOS - de la echipamente si pistolete pentru sudarea in mediu de gaz protector (WIG, MIG & MAG ..) pana la sisteme robotizate la cheie CLOOS si echipamente automate QIROX® realizate dupa necesitatile beneficiarilor.
Gama larga de produse de sudare si robotizate se regaseste in celule robotizate compacte sau in linii complexe de productie in domenii cum ar fi industria constructoare de masini, material rulant, masini de constructii, tehnica de incalzire, etc.


Pe piata romaneasca CLOOS este prezenta inca de la inceputul anilor 90 prin reprezentanta sa Robcon TM SRL. Cu mai mult de 50 de sisteme robotizate functionand in industria romaneasca CLOOS este liderul de piata in domeniul sudarii robotizate cu arc electric.