QIROX® ROBO-PLAN

Programare offline pentru sisteme robotizate de sudare

QIROX® ROBO-PLAN

Programare offline pentru robotii QIROX®
ROBO-PLAN este sistemul de programare offline pentru robotii QIROX®. Fiind un utilitar cu functii cuprinzatoare, usor de invatat, Robo-Plan ajuta utilizatorul la crearea de programe de sudare robotizata.

Programarea in mediul Robo-plan se face intuitiv - dupa proceduri bine definite - si astfel timpii de programare sunt redusi la minim. Timpii morti ai sistemelor robotizate sunt eliminati.

In cadrul programului ROBO-PLAN este posibila programarea si simularea offline a sistemelor robotizate QIROX®. Programul ruleaza sub sistemul de operare Windows pe PC-uri. Cu ajutorul unui modul de simulare, programele create offline pot fi verificate. Se poate studia accesibilitatea, problemele de derulare a programului, problemele de coliziune cu diverse obiecte din mediul inconjurator. Dupa verificare programele create pot fi incarcate direct in unitatea de comanda ROTROL® a sistemelor robotizate corespunzatoare.

  • Puteti genera sau modifica programul de productie pe calculator fara pierderi de timp si cu preluarea datelor referitoare la piesele ce vor fi sudate din numeroase sisteme CAD. Veti putea gestiona programele robotului cu usurinta.
  • Tot fluxul de lucru si optimizarile pot fi simulate pe PC in timp ce sistemul dumneavoastra lucreaza, inclusiv testele de coliziune si folosirea functiilor suplimentare PLC.
  • Cu Robo-Plan pot fi generate studii de fezabilitate, timpi de ciclu si durata de rulare a programului fara a intrerupe procesul de fabricatie.
  • Puteti beneficia de librarii ce contin componente, date de proces si macro-uri. Sarcinile recurente vor fi finalizate si mai eficient.
  • Functii speciale, cum ar fi utilizarea unui senzor laser va imbunatati in mod semnificativ calitatea muncii dumneavoastra.
 
Transfer de date

Codul generat de ROBO-PLAN poate fi imediat folosit la sistemul robotizat.
Transferul se face usor fie cu ajutorul unui Stick USB, sau prin interfata de retea.