Celulele compacte QIROX®

Modul economic de a suda

Pentru a suda optim si economic orice piesa de lucru, CLOOS a dezvoltat o gama larga de sisteme compacte robotizate. Aceastea nu au nevoie de mult spatiu si pot fi usor integrate in orice linie de productie. De la senzor pana la controler, fiecare celula compacta sau sistem compact este o unitate ale carei componente se potrivesc perfect. Cu marea lor varietate de procese de sudare, optiuni extinse si servicii complementare, CLOOS va poate oferi solutia perfecta pentru toate cerintele productiei automatizate de serie.

Celule compacte QIROX

Ideale pentru sudarea pieselor mici
Celulele compacte Qirox stabilesc standardul pentru sudarea pieselor de mici dimensiuni. De la pozitioner pana la echipamentul de siguranta toate componentele sunt perfect integrate. Designul compact permite celulelor compacte sa fie transportate gata asamblate, astfel nu se mai pierde timp cu asamblarea.

Solutii individuale pentru piese individuale
Solutii optime sunt disponibile pentru toate cerintele de incarcare, suprafata de montare si greutate. Acestea vor asigura o calitate optima de procesare si cicli de timp scurti. Fiecare celula Qirox Compact este testata inainte de livrare. Punerea in functiune este astfel foarte rapida. Doar conectati celula la curent, aer comprimat si gaz protectie si operatia de sudare poate incepe.

 
 
 
     
Z1 Z4-G
Z2 Z5
Z3 Z6
   
 
Legenda
  • Z1 cu masa rotativa manuala
  • Z2 cu doua posturi de lucru fixe
  • Z3 cu doua pozitionere rotative
  • Z4 cu doua pozitionere rotative cu contraflansa
  • Z5 cu pozitioner cu 2 statii de lucru
  • Z6 cu pozitioner orbit cu 2 statii de lucru