Service

Activ la nivel global
La nivel mondial firma CLOOS dispune de mai mult de 40 de reprezentante si filiale. Si in Romania firma Robcon sta cu placere la dispozitie pentru toate problemele legate de service (interventii fulger, reparatii, revizii, mentenanta, etc).

Disponibilitate mare
Cu un plan regulat de interventii si revizii, disponibilitatea sistemelor robotizate CLOOS este de aproape 100%. Daca totusi apar probleme, acestea sunt rezolvate rapid. Acest lucru este posibil printr-un stoc suficient pe piata locala, sau chiar la beneficiar.

Intotdeauna la dispozitie
Specialistii nostri stau intotdeauna la dispozitie pentru rezolvarea problemelor, fie telefonic (fara costuri suplimentare), fie direct la fata locului (costuri in functie de contract). Specialistii nostri se ocupa chiar si de sisteme robotizate mai vechi (chiar si de 20 de ani in functiune) in limita disponibilitatilor pieselor.

Intervale service
Firma CLOOS analizeaza toate componentele sistemelor robotizate (nu doar bratul robotizat, ci si tehnica de pozitionare, tehnica de sudare, accesorii, etc). Astfel s-a determinat perioada optima pentru revizii de 5000 de ore de functionare. Respectand planul de intretinere si revizii sistemele robotizate au o durata de viata crescuta. Exemple din industria romaneasca cu o durata de functionare de aproape 10 ani in 3 schimburi intaresc cele descrise mai sus.